Tel.: 016/67 00 23
Contact
Verzorging van alle soorten wonden, bij u thuis.

Thuisverpleging De Glimlach biedt wondzorg aan voor al wie het nodig heeft. Zowel nazorg van operatiewonden als stomazorg , wiekverbanden, kleinere wonden,...  Ons team staat klaar om de nodige hulp te bieden.

Thuisverpleging wondzorg

Wij staan in voor een totale wondverzorging en dat voor jong en oud en voor alle mogelijke wonden. Van een klein ongeval tot het herstel van een ingrijpende operatie. De Glimlach neemt de nazorg op zich. Ook met verzorging van stoma’s, kan u altijd op onze diensten rekenen. Door professionele wondzorg in thuisverpleging, op basis van jarenlange ervaring, kan het lichaam zich snel herstellen en is de pijn snel verleden tijd. Onze diensten zijn bovendien gratis voor de patiënt. Betalingen worden via de mutualiteit geregeld.

Bij thuiszorg de glimlach kunt u ook terecht voor alle inspuitingen. Zowel intramusculaire, intraveneuze als subcutane injecties dienen we toe. 

Thuisverpleging De Glimlach levert wondzorg in volgende regio’s:  Aarschot, Gelrode, Rotselaar, Wezemaal, Betekom, Begijnendijk, Baal en Tremelo. U kan ons steeds telefonisch bereiken voor meer info.

Contacteer ons!016/67 00 23